Saya Sayang Dia Juga
March 17, 2006, 12:04 pm
Filed under: Life

Saya sayang seorang lagi
Kenapa saya sayang dia?
Ntah..tetiba je datang
Macam mana saya sayang dia?
Nanti saya cerita
Saya tak kenal dia dulu
But now I know
Saya selalu cakap dengan dia
Dia kawan saya sekarang
Saya suka dengan dia jugak
Macam saya suka dengan adik saya tu
Saya senang bercakap dengan dia
Dia tahu buat saya tersenyum
Dia juga tahu buat saya ketawa
Dia ada persamaan dengan adik saya
Dia suka kacau saya
Dia juga sometimes buat saya marah
Tapi dia baik dengan saya
Saya rasa cara dia comel
Saya tak boleh marah lama
Saya mahu kenal dia lebih lagi
Sebab saya rasa dia best
Saya mahu sayang dia lebih lagi
Sebab saya rasa dia menyenangkan
Tapi dia banyak masalah
Saya tahu itu
Sebab dia ada kasitau saya
Kesian dia…
Saya mahu nyanyi untuk dia
Sebab saya suka nyanyi
Biarlah kalau dia kata suara saya tak sedap
Saya nak jugak nyanyi..
Saya mahu jumpa dia
Sebab saya nak tengok senyuman dia
Sebab saya nak dengar ketawa dia
Sebab saya nak tengok muka dia bila dia marah
Sebab saya nak tengok diri dia yang sebenar
Sebab saya nak dia tengok diri saya yang sebenar
Kalau dia tetiba tak suka kat saya
It’s okay, saya tak kisah
Saya nak say thanx kat dia
Sebab sudi jadi kawan saya
Dia datang masa kawan2 saya semua takde
Saya rasa dia akan baca tulisan saya ini
Sebab tu saya tulis
Dia sayang saya tak?
Ntahlah
Kalaupun dia tak sayang saya
Macam saya sayang dia
Saya tak kisah
Tapi apa yang saya mahu
Saya nak dia tahu yang….

Saya sayang dia

Sebab dia buat saya selesa
Bila saya dengar suara dia

Dia yang saya maksudkan

Adalah dia..


Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: