Saya.Sayang.Awak
March 17, 2006, 12:18 pm
Filed under: Life

Awak,
kalau saya cakap,
sayasuka awak,
boleh tak?
kalau saya cakap
sayakisahpasalawak,
boleh tak?
kalau saya cakap
saya rindu awak
boleh tak?
saya takut awak marah
saya takut awak tak suka
tapi kan awak,
saya tak tau kenapa saya boleh ada perasaan tu semua
saya suka tengok awak
saya kalau boleh nak cakap ngan awak
hari-hari..

Awak,
saya tau kita kawan
tapi saya dah suka kat awak
nak buat camne kan?
kalau boleh saya tak nak awak,
tapi saya ta boleh buat ape ape

Awak,
awaktau tak
setiap hari saya mesti harap
awak call saya
saya nak call awak
sebab saya rindu kat awak
tapi saya takut saya akan ganggu awak
lagipun,
lagipun…erm
erm..
saya tak cukup credit lah awak..(hehe)

Awak,
saya tau awak happy skang,
awak dah ada orang yang awak sayang,
saya happy la bile tengok awak happy
walau saya tau perasaan saya camne
saya kena tolak tepi
takpe…saya memang akan sedih
tapi nak buat camne, kan?

Awak,
saya harap kita akan kawan sampai bila bila
saya harap kita takkan ada masalah
saya kenal awak pun tiba-tiba
saya tak sangka pun akan ada perasaan camni kat awak
saya happy bila dapat cakap ngan awak
tak tau nape..i just do..
so, saya harap antara kita tak akan ada perubahan
walaupun awak dah ada yang punya..

Awak,
saya nak awak tau,
saya bukan sahaja suka, kisah, dan rindu pada awak
tapi saya dah sayang awak
saya tau saya tak akan jumpa orang yang serupa macam awak
sebab awak satu-satunya kat dunia ni (duh)
tapi saya harap saya kana jumpa org yang baik cam awak
tapi saya tak tau la
awak sayang saya ke tak…
hrmmm…

Awak,
jaga diri baik-baik eh,
saya sayang awak..


Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: