Another Saturday
July 14, 2007, 5:47 am
Filed under: Uncategorized

    Bangun pagi ni memang aku rasa bosan macam biasa je la. Phone skang ni sealu je off. So bangun2 first thing yang kena buat adalah check phone. Check for any messages. None. Huhu. Never mind. Pastu terus layan tenet jap. Tengok2 apa yang patut. Baca gossip sana sini. Pastu kuar gi depan tengok my parents tengah breakfast. Kol 11 tu breakfast. Join la skali. Ada sosej segala. Makan ngan telur goreng and baked beans along with fresh orange juice. Besh2! Pastu sakat adik aku jap. Cam biasa. Bosan tader keje, sakat la budak kecik tu. Arini tader plan pe pe pun sebenarnya melainkan daripada jemputan makan-makan kat rumah Audrey, choir conductor untuk VI tahun nih. So nanti dalam kol 5.30 baru aku kuar g LRT Cheras sebab Audrey cakap akan amik aku kat situ. Yela, aku weekend2 nih mana de transport. Skang ni aku tengah tatau nak buat pe. Tadi tengok Ugly Betty. Layan la mende tu jap. Memang best. Aku ade je koleksi for the first season. gigih tau download kat torrent masa tengah tayang kat US masa tu. Anyway, aku dah rasa lapar balik ni tapi tatau nak makan pe. Of course la mak aku tak masak, coz dorang dah kuar gi mane tah aku pun tatau. Huhu. So now aku kena pikir, nak makan ke tak. Kalau nak makan aku kena masak. Masak tu yang lemah sket. Bukan aku tatau masak, tapi nak masak untuk sorang, malasnye. Now aku nak gi tengok cenel apa yang aku leh layan kat Astro tu. I’m damn bored. Chow!


1 Comment so far
Leave a comment

Personal income (The Clarion-Ledger)

Gulfport-Biloxi suffered one of the most significant drops in the country in personal income in 2005 because of Hurricane Katrina.

Trackback by new orleans retail store




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: